2013. május 27., hétfő

Zene Hétfő - 1. hét: Rock

Egy új rovat indul annak érdekében, hogy ne legyenek elhanyagolva a zenék sem az oldalon. 




Mostantól kezdve minden Hétfőn egy ilyen cikkel fogok jönni, ezzel is megpróbálva kicsit feldobni a hét legrosszabb napját az erre járó érdeklődőknek. Semmi nagyot nem kell várni, egyszerű zenei ajánlók lesznek ezek filmekből, játékokból is akár. A változatosság kedvéért minden héten lesz egy zenei stílus, amiből egy általam kedvelt számot fogok belinkelni, ha pedig játék -vagy filmzenére esik a választás, azt külön fogom jelezni. Persze ez később még változhat, a lényeg úgyis a zenén van. :)


Kezdésképpen csapjunk a húrok közé egy kis Rock-al, azon belül is az egyik kedvenc klasszikus Rock bandámmal, a 3 Doors Down-al! Ez a csapat akárhányszor zenélésbe fog, abból csak csupa jó sülhet ki. Tudják mit kell csinálni ahhoz, hogy sok emberhez eljusson a zenéjük, de mégsem próbálnak trendivé válni, és divatzenét kiadni a kezeik közül. Alábbi számuk is alátámasztja ezt. Pörgős, fülbemászó dallam, jó gitártémákkal és igényes dalszöveggel párosítva. 3 Doors Down - It's Not My Time:



2 megjegyzés:

  1. Erre a dalra abszolúte nem emlékeztem tőlük, pedig nem is a legújabb albumukról való. Thx érte, fogom még hallgatni / játszani azt hiszem. :)

    VálaszTörlés
  2. Nah, akkor már csak ezért is megérte ezt a választani a hétre. :)

    VálaszTörlés